Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Death note!!

agami Light egyedülállóan intelligens fiatalember, aki undorral tekint a bűnözésre és romlottságra az őt körülvevő világban. Élete drámai fordulatot vesz, mikor talál egy földön heverő rejtélyes és természetfeletti erővel bíró füzetet, a „Halállistát”. A Halállistában található használati útmutató szerint az az ember, akinek a nevét leírják a füzetbe, meghal. Light kezdetben kételkedik a füzetben foglaltak igazságtartalmában, de hamarosan rádöbben, hogy a Halállista valódi. Mikorra felkeresi őt a jegyzetfüzet előző tulajdonosa, a Ryuk nevű halálisten, Light már céltudatosan használja a listát. El akarja pusztítani a gonoszságot és mindenkit aki útjába áll, hogy új világot teremtsen, melynek ő maga lesz az Istene.

szereplők:

iiJagami Light

Ő az aki megtalálja a Halálisten leejtett füzetét. (Az akinek belekerül a füzetbe a neve az meghal.)

Light-nak az a célja,hogy szebb jövőt hoz létre ami bűn nélküli. De akad egy ellenfele L.

A két főszereplő csatája kezdetét veszi.

 

 

ssRyuk

A Halálisten aki leejtette a füzetét.Köteles addig Light mellett maradni addig ameddig Light meg nem hal vagy a füzet be nem tellik.Imádja az almát. Ha nem ehet elvonási tünetei lesznek.

 

 

xxL

Első ránézésre furcsának tűnik, de valójában hihetetlen logikával rendelkező ember. Csak L-nek nevezi magát az igazi nevét nem árulja el senkinek. Számtalan rendőrségi ügyet megoldott már, de a Kira ügy neki is nehézséget okoz.Imádja az édességet.

 

 

aAmane Misza

A 2.Kira. Imádja Light-ot, mert megölte a szülei gyilkosát.Az sem zavarja.hogy Light csak kihasználja.Ő egy híres színész-énekes.

 

 

hjkRem

Misza halálistene.Nem látszik de valamannyire kötődik Miszához.

 

hhNear

A Vatari álltal alapított árvaházban élt, Melloval. Ő is hihetetlenül nagy intelligenciával rendelkezik. Az érzelmeit nem mutatja ki. Szereti az olyan játékokat ami koncentrációt igényel.

 

lkMello

A Vatari álltal alapított árvaházban élt, Near-rel. Az érzelmei néha magával ragadják. Mivel ő ütálta azt, hogy Near olyan érzelemmentes és nem lehet jobb nála, ezért meggyűlölte őt. Imádja a csokoládékat.

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 18650
Hónap: 337
Nap: 6