Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


VampireKnight szereplők

hhYuuki Cros

Yuki, Zero osztálytársa és régi barátja. Yukit kiskorában Kaname megmentette. Yuki és Zero nevelőapja Kaien Cross. Yuki később megtudja, hogy a Kuran klánhoz tartozik és Kaname a testvére.

 

ffZero Kiryuu

Zero szülei vámpírvadászok voltak.Ő és ikertestvére is vámpírvadásznak tanultak. A testvére gyenge volt ezért Zerot megygyűlölte. Családját egy vámpír megölte.  Később Zeroban felébred a vámpír. Zeronak az ellenszer, hogy ne legyen E kategoriás vámpír: egy tisztavérű vámpír vére. Mestere: Toga Yagari.

 

őőKaname Kuran

Az iskola legnépszerűbb tanulója. Ő egy tisztavérű vámpír. Yuukinak a testvére. Yuukit ő mentette meg egy vámpírtól. Azóta Yuuki a legfontosabb ember számára.

 

sKain Akatsuki

Kaname jobbkeze. Aido unokatestvére. Képessége: Tűz

 

llAidou Hanabusa

A lányok rajonganak érte. Nem kedveli Yuukit, de rendesen viselkedik vel e Kaname miatt. Kaname-t már kiskora óta tiszteli. Képessége:Jéggel való támadás

 

mmIchijou Takuma

Nemesi családból származik. A nagyapja a Vámpír Tanács tagja. Kaname közeli barátja. Yuukival és másokkal kedvesen bánik.

 

jjSouen Rika

Szerelmes Kaname-ba. Többször is felajánlotta a vérét Kaname-nak. Nem kedveli Yuukit. Távolságtartó lány. Képessége: Át tudja venni más fölött az irányítást.

 

llRima Touya

Nagyon szép és visszahúzódó lány. Shiki-vel együtt ő is modellkedik.

 

kkShiki Senri

Kaname unokatestvére. Ő is modellkedik. Apja Kuran Rido aki nagyhatalmú, anyja híres színésznő.

 

llKaien Cross

A Cross Akadémia igazgatója. Azért alapította az akadémiát, mert békét akart teremteni az emberek és a vámpírok között. Ő fogadta örökbe Yuukit és Zerot. Régebben vámpírvadász volt.

 

hhToga Yagari

Híres vámpírvadász. Ő tanította Zerot és Ichirut. Zero védelmezése közben vesztette el az egyik szemét. Később a Cross Akadémián tanár lesz.

 

hhKiryuu Ichiru

Zero ikertestvére. Gyengébb, mint Zero. Ichiru eleinte szerette testvérét de később már utálta az egész családját.

 

ggHio Shizuka

Tisztavérű vámpír. Ő tette Zerot vámpírrá. Ichiru a szolgája.

 

jjKuran Rido

Megakarta őlni a Kuran családot, de nem teljesen sikerült neki. Csak Kaname és Yuuki maradt életben. Rido miatt vesztette el Yuuki az emlékeit. Később újra regenelálódott és rátámadt Yuukira. Ridot Kaname és Zero ölte meg végleg.

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 18650
Hónap: 336
Nap: 5